Otobüs Bileti Almanın En Pratik Adresi: Onlinebilet.com


Türkiye’de yer alan sayısız sokak, cadde, köy, ilçe ve şehir haritalarını görüntüleyebileceğiniz Haritamap.com sitemizde sizlere kullanışlı ve güvenilir bir site olan Onlinebilet.com’u tanıtacağız. Bu siteyi tanıtma amacımız sizlerin dilediğiniz zaman çok kısa bir sürede ve güvenilir bir şekilde arzu ettiğiniz yere otobüs bileti satın alabilmeniz. O halde başlayalım!

Her ne kadar havaalanı sayıları artsa ve uçuşlar çoğalsa da hala birçok noktaya uçakla ulaşmak mümkün değildir. Ayrıca otobüs yolculukları hala eski cazibesini korumaktadır. Bir de son teknolojiyle üretilen araçların artması;  bunların çoğunda internet, koltuk ekranı ve rahat koltuk gibi özelliklerin bulunması göz önünde bulundurulursa hala nasıl bu kadar çok otobüs bileti satıldığı rahatlıkla anlaşılabilir. Koltuğa kurulup yolları seyretmek, farklı köy ve şehirlerden geçmek, molalardaki tesislerden bir şeyler satın almak gibi şeyleri uçaklar sunmaz ne yazık ki bizlere. Bir de uçakla yolculuklarda havaalanı stresi, kilo sınırlaması ve muhtemel rötarlar söz konusudur ki sırf bunlar yüzünden uçakla yolculuğa yanaşmayan birçok kişi vardır. Ve elbette işin maddi kısmı! Eskisi kadar olmasa da hala uçak biletleri oldukça pahalıdır. Hele ki son anda karar verecek olursanız alacağınız biletin fiyatı el yakacaktır. 

Ülkemiz için otobüslerin bu kadar önemli bir yere sahip olduğunu bilen Onlinebilet.com ise işi bir adım daha ileri götürmek istemiştir. Yolcuların boşu boşuna acentelere ya da otogarlara gitmesine gerek kalmadan, evlerinde ya da internet erişimi olan herhangi bir yerde, sadece birkaç dakikada diledikleri yere bilet satın alabilmelerini amaçlamıştır. Ancak bununla da yetinmemiş ve kullanıcılarına birçok avantaj sunmuştur. Onlinebilet.com’u tercih eden kişiler gidecekleri yere sefer düzenleyen firmaları tek bir sayfada görüntüleyip, bunların arasında karşılaştırma yaptıktan sonra kendilerine en uygun olanı seçmektedir. Böylece tek tek tüm firmaların sayfalarını gezmek zorunda kalmayıp, aynı sayfada her firmanın bilet fiyatını ve sefer detaylarını görebilmekte, hiçbir komisyon ödemeden biletlerini kolayca satın alabilmektedir.


Geniş bir ağa sahip olan ve 5000’in üzerinde güzergaha sefer seçeneği sunan Onlinebilet.com’dan alacağınız biletlerle aklınıza gelebilecek birçok il ve ilçeye ulaşmanız mümkündür. Diyelim ki Temmuz sıcakları İstanbul’da bunaltıcı bir hal aldı ve birkaç günlüğüne de olsa bir yerlere kaçmak istiyorsunuz. Düşündünüz taşındınız ve Ayvalık’a gitmeye karar verdiniz. Karar verdikten sonra ise tek yapmanız gereken Onlinebilet.com sitesine girip Nereden kısmına İstanbul, Nereye kısmına Ayvalık yazıp, gidiş tarihinizi de girdikten sonra karşınıza çıkacak alternatiflerden bir tanesini seçmek. Gerisi ise sadece birkaç dakikanızı alacak ve güvenli bir şekilde, yerinizden dahi kalkmadan biletinizi satın almış olacaksınız. Ya da Ankara’da yaşıyorsunuz ve Malatya’da yaşayan yakınlarınızı ziyaret etmek istiyorsunuz. Bu güzergahta birçok firma hizmet veriyor ve siz de hangisini tercih edeceğinizi bilemiyor, siteler arasında dolanıp duruyor ya da acaba otogara gidip oradan mı bilet alsam diye düşünüyorsunuz. İşte yine tek yapmanız gereken Onlinebilet.com’a girip Malatya’ya ulaşabileceğiniz Best Van Turizm, Vanyolu Seyahat, Öz Diyarbakır, Has Bingöl gibi firmalar arasında karşılaştırma yaptıktan sonra size en uygun bileti satın almak. 

Ülkemizin birçok zenginliğe ev sahipliği yaptığı düşünülürse otobüse atlayıp gidilecek sayısız yerin olduğu da göz ardı edilemez. Bembeyaz bir güzellik olan Pamukkale, Truva Atı’nı görebileceğiniz Çanakkale, birbirinden güzel tatil köylerini ve otelleri sınırları dahilinde barındıran Antalya, Kaputaj Plajı ile dikkat çeken Kaş, özellikle yaz aylarında dolup taşan Çeşme, pastırması ve mantısıyla meşhur olan Kayseri, leziz yemekleri ve tatlıları ile bilinen Gaziantep, kaplıcalar diyarı Afyon, porselen denildiğinde ilk akla gelen yer olan Kütahya, iskenderinin ünü tüm ülkeye yayılmış Bursa, Aydın ilinin bir ilçesi olan ve yaz aylarında nüfusunda artış gözlenen Kuşadası, kebabıyla ünlü Adana, birçok resmi kuruluşun yer aldığı Ankara seyahat edilebilecek yerlerden sadece birkaç tanesidir. Buralara ve bunlar gibi daha sayısız şehre, ilçeye ulaşmak için onlarca otobüs firması hizmetinizdedir. Tek yapmanız gereken ise gideceğiniz yere karar vermek, ardından Onlinebilet.com sitesini ziyaret etmek ve buradan size en uygun olan bileti satın almaktır. Biletinizi aldıktan sonra ise dilerseniz yine aynı sitede bulunan birçok il ve ilçeye ait yazıları okuyabilir, gideceğiniz yer hakkında önceden bilgi sahibi olabilirsiniz.

Son olarak satın alma işleminin 256 Bit SSL korumalı ödeme sayfasından güvenilir bir şekilde yapıldığını, bilgilerin belirtmiş olduğunuz cep telefonuna ve e-mail adresine gönderildiğini, işlemler için üyeliğin gerekli olmadığını ancak üye olmanız durumunda geçmiş biletlerinizi kolayca inceleyebileceğinizi ve bilet iptalini PNR numarası ile gerçekleştirebileceğinizi belirtmek isteriz. 

Kullanıcılarının işini kolaylaştırmayı amaçlayan ve onlara kendilerine en uygun olan bilete kolayca ulaşma imkanı tanıyan Onlinebilet.com’u en kısa sürede ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Zaten bir kez bilet aldıktan sonra kullanım kolaylığı, güvenilirliği ve hizmet kalitesi sayesinde tüm otobüsle yolculuklarınızın vazgeçilmezi olacak. Şimdiden keyifli yolculuklar dileriz!


Yorumunuzu Paylaşın